HIZLI OEM KODU ARAMA
 Haberler
Now Vaden FAS
23 Nisan 2024

Vaden Original'in Fas'tan, şirketimizi önemli bir ziyaretçi grubu ziyaret etti. Bu özel ziyaret, kültürümüzü, yenilikçi teknolojilerimizi ve stratejik iş planlarımızı paylaşma fırsatı sundu

Vaden Original'in Fas'tan, şirketimizi önemli bir ziyaretçi grubu ziyaret etti. Bu özel ziyaret, kültürümüzü, yenilikçi teknolojilerimizi ve stratejik iş planlarımızı paylaşma fırsatı sundu.

Ziyaret sırasında, Faslı misafirlerimize şirketimizin değerlerini ve vizyonunu aktardık. Misafirlerimiz, üretim tesislerimizi yakından incelediler ve iş süreçlerimiz hakkında detaylı bilgi edindiler. Ayrıca, üretim sürecimizi ve çalışma prensiplerimizi gözlemleme şansı buldular.

Bu ziyaret, hem Vaden Original ile hem de misafirlerimiz arasında derinlemesine bir ilişki kurulmasına ve mevcut ilişkilerimizin pekişmesine olanak sağladı. Gelecekteki iş birliklerine zemin hazırladı ve karşılıklı güven ve anlayış temelinde ilerlemesine katkı sağladı.

Ziyarete katılan tüm Faslı misafirlerimize en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu özel gün, işbirliğimizi ileriye taşımak adına büyük bir adım oldu. Gelecekte daha fazla proje ve başarıya imza atmak için sabırsızlıkla bekliyoruz.

Vaden, Automechanika İstanbul Fuarı’nda Dünya’ya Seslendi

Vaden, Uluslararası Otomotiv Endüstrisi Ticaret Fuarı Automechanika İstanbul’da yerini alarak üç kıtadan tüm otomotiv üretim ve onarım profesyonelleri ile bir araya gelerek Dünya ve Türkiye pazarında üretime yön veren yenilikleri ile bir kez daha gücünü gösterdi ve sesini duyurdu.

Vaden Original, Aile ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u Ağırladı.

Vaden Orijinal, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’u ve beraberindeki heyeti ağıradı.

Türkiye İhracatçılar Listesi’nde 72 basamak birden yükselerek adımızı 624. sıraya taşıdık.

Otomotiv sektöründe imza attığı yenilikler ve gelişmelerle Türkiye ekonomisine yön veren Vaden, Dünya ekonomisinde de güçlü adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Türkiye'nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu içinde 284. sıraya yükseldik.

Türkiye'nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu içinde 284. sıraya yükseldik.

Türk Üretiminin Yükselen Yıldızı Tim'de 696. Sırada.

Türk üretimine yaptığımız katkılar ve önümüze koyduğumuz yüksek hedeflerle durmadan yolumuza devam ediyoruz. Elde ettiğimiz başarılarla TİM’de 696. sıradayız